Catchin' Claus

A festive holiday edition ‘toon makes its appearance today. Happy Holidays!

-Krishna

These beautiful and intelligent people wrote

  • argonsassistantReply
    December 22, 2008 at 1:28 am

    A Trap?hehehehe too good!
    10+++

  • IndranilReply
    December 22, 2008 at 9:50 pm

    :) Very nice Krishna…

    one small observation about the site… I had been busy and did not get to read the past few strips… so today I wanted to catch up on my reading :) I started at the home page and went back using the arrow on the top right (just below the menu) to my last read strip. But once I was done reading that comic, I could not find a “go forward” arrow… but had to use the back button my browser to come to more recent strips. I am not sure if this was meant to be the way it is, but just thought I should let you know nonetheless.

  • krishnaReply
    December 22, 2008 at 9:55 pm

    Many Thanks for letting me know, Indranil. May I ask what browser / platform you are on when viewing the site? I haven’t been able to reproduce the problem on Safari and Firefox on the Mac.

  • Chad SimmonsReply
    December 23, 2008 at 1:31 am

    Too good.
    It is amazing how much energy we’ve spent trying to convince our kids of this magical creature… It’s also amazing that a few smart kids haven’t exposed the fairytale for an entire generation.

    The physics of Santa Claus: http://www.main.com/~anns/other/humor/physicsofsanta.html

  • JLBReply
    December 23, 2008 at 5:27 pm

    More about the “forward” button (or lack thereof…)

    I’ve noticed the problem too, using either Seamonkey (1.1.13) and IE (6.0) on Weendoze XP — but only on *two* specific pages:
    http://pcweenies.com/2008/12/17/double-down/
    http://pcweenies.com/2008/12/19/santa-economics/

  • krishnaReply
    December 23, 2008 at 7:45 pm

    I wonder if it has something to do with the way pages are cached using WP Supercache. In any event, I’ve cleared the cache – hopefully the problems will go away. If not, lemme know. :) Thanks for verifying the problem, JLB!

  • IndranilReply
    December 25, 2008 at 2:23 pm

    Oops… I guess I am late in replying. I too was using Firefox on Windos XP. BUt as JLB said, the problem was on two specific pages. It’s been resolved now. Thanks! And Merry Christmas!

Leave a Reply to Indranil Cancel reply