Catchin' Claus

A festive holiday edition ‘toon makes its appearance today. Happy Holidays!

-Krishna

These beautiful and intelligent people wrote

  • argonsassistantReply
    December 22, 2008 at 1:28 am

    A Trap?hehehehe too good!
    10+++

  • IndranilReply
    December 22, 2008 at 9:50 pm

    :) Very nice Krishna…

    one small observation about the site… I had been busy and did not get to read the past few strips… so today I wanted to catch up on my reading :) I started at the home page and went back using the arrow on the top right (just below the menu) to my last read strip. But once I was done reading that comic, I could not find a “go forward” arrow… but had to use the back button my browser to come to more recent strips. I am not sure if this was meant to be the way it is, but just thought I should let you know nonetheless.

  • krishnaReply
    December 22, 2008 at 9:55 pm

    Many Thanks for letting me know, Indranil. May I ask what browser / platform you are on when viewing the site? I haven’t been able to reproduce the problem on Safari and Firefox on the Mac.

  • Chad SimmonsReply
    December 23, 2008 at 1:31 am

    Too good.
    It is amazing how much energy we’ve spent trying to convince our kids of this magical creature… It’s also amazing that a few smart kids haven’t exposed the fairytale for an entire generation.

    The physics of Santa Claus: http://www.main.com/~anns/other/humor/physicsofsanta.html

  • JLBReply
    December 23, 2008 at 5:27 pm

    More about the “forward” button (or lack thereof…)

    I’ve noticed the problem too, using either Seamonkey (1.1.13) and IE (6.0) on Weendoze XP — but only on *two* specific pages:
    http://pcweenies.com/2008/12/17/double-down/
    http://pcweenies.com/2008/12/19/santa-economics/

  • krishnaReply
    December 23, 2008 at 7:45 pm

    I wonder if it has something to do with the way pages are cached using WP Supercache. In any event, I’ve cleared the cache – hopefully the problems will go away. If not, lemme know. :) Thanks for verifying the problem, JLB!

  • IndranilReply
    December 25, 2008 at 2:23 pm

    Oops… I guess I am late in replying. I too was using Firefox on Windos XP. BUt as JLB said, the problem was on two specific pages. It’s been resolved now. Thanks! And Merry Christmas!

Tell me what you think!